WIJ LEVEREN WATT OP.

Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen laten plaatsen in Zwolle?

Op zoek naar zonnepanelen in Zwolle? Dan heeft u met Villa Volt dé zonnepanelen installateur van omgeving Zwolle gevonden die u hierbij gaat helpen. Als expert op dit gebied vertellen we u graag alles over de beste, betaalbare zonnepanelen van dit moment. Voor u het weet, heeft u dan een volledig betrouwbare, rendabele zonnepanelen installatie op uw dak liggen.

Bij Villa Volt begrijpen we dat de beslissing om in zonnepanelen te investeren belangrijk is, daarom zorgen we voor een uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem optimaal presteert. 

Waarom zonnepanelen kopen in Zwolle?

Wanneer u overweegt om zonnepanelen te kopen in Zwolle, wilt u uiteraard graag weten wat de precieze redenen zijn om hiermee door te zetten. Want wat maakt het tegenwoordig de moeite waard om in zonnepanelen te investeren? Laten we de belangrijkste voordelen er even bij pakken:

 • Zeer rendabele investering: Wanneer u kiest voor zonnepanelen, kiest u bijna automatisch voor een rendabele investering. Check aan de hand van een dakscan of uw dak voor zonnepanelen geschikt is. Is dit het geval? Dan gaan zonnepanelen zichzelf al snel terugverdienen. Normaal gesproken heeft u de investering er binnen een aantal jaar al uitgehaald. Vanaf dat punt levert deze investering pure winst op.
Zonnepanelen Zwolle

Uw vitamine kuur voor uw energie factuur

Binnen enkele simpele stappen zorgen wij ervoor dat u op
korte termijn nog kunt beginnen met besparen!

Is uw dak geschikt?

Gratis adviesgesprek

Offerte op maat

Installatie door onze monteurs

10 tot 25 jaar garantie

 • Erg milieuvriendelijk: Tegelijkertijd draagt u met zonnepanelen in Zwolle ook bij aan een beter milieu. U vermindert de wereldwijde CO2-uitstoot door de vraag naar vervuilende elektriciteitsbronnen terug te dringen. Voor veel mensen is dit in toenemende mate een belangrijke reden, nu klimaatverandering in een stroomversnelling lijkt te zijn geraakt.
 
 • Veel keuzeopties: Tot slot heeft u tegenwoordig een ruime keuze wat zonnepanelen in Zwolle betreft. Zo bieden we bij Villa Volt bijvoorbeeld een groot aantal verschillende zonnepanelen aan. Ze verschillen in rendement, verwachte levensduur, afmeting en kleur. Om maar een aantal eigenschappen te benoemen. Ontdek met eigen ogen waar u de voorkeur aan geeft en bekijk ons volledige assortiment aan opties.
Zonnepanelen Zwolle
Villa Volt Zonnepanelen

Waarom voor Villa Volt als installateur in Zwolle kiezen?

Bij Villa Volt geloven we al sinds jaar en dag dat er veel behoefte is aan expert op het gebied van zonnepanelen in Zwolle. Een partij die weet wat het doet en aan de hand van de volgende kernwaarden voor de beste producten zorgt:

 •   Klantgerichte service
 •   Specialisatie in verduurzaming
 •   Uitsluitend A-merk producten
 •   Gekwalificeerde monteurs


Zodoende laten we niets aan het toeval over en maken we zonnepanelen kopen in Zwolle zo betrouwbaar mogelijk.

Is er subsidie voor zonnepanelen in Zwolle?

Momenteel is een subsidie voor zonnepanelen in Zwolle niet meer mogelijk. Echter is er sinds 1 januari 2023 wel sprake van een ander belangrijk voordeel; het is niet meer nodig om btw te betalen over de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Dit geldt overigens ook op andere plekken in de omgeving van Zwolle, zoals Harderwijk.

5/5

9.2/10 | 148 reviews

Familie De Bosschere 10

“Zeer vakkundig installatiebedrijf. Vriendelijke installateurs en duidelijke communicatie. Alles wordt besproken en in oplossingen gedacht. Denken goed mee. Zonnepanelen vakkundig en perfect geïnstalleerd.”

Gratis dakscan

  Ontdek of uw woning geschikt is voor zonnepanelen met onze gratis dakscan! Ook kunt u terecht voor advies en een vrijblijvende offerte.


  Uw woning is geschikt

  🎉 Op uw adres is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Hierbij kunt u genieten van de volgende voordelen:

  ✅ Uw woning is geschikt voor zonnepanelen.

  ✅ Voor uw locatie is geen vergunning nodig.

  ✅ Op duurzame en efficiënte manier elektriciteit wekken.

  ✅ Besparen op uw energiekosten.

  ✅ Binnen 6-8 weken kunt u genieten van uw eigen zonnepanelen.


  Over uw woning
  Uw persoonlijke gegevens

  🔒 Ons bedrijf neemt uw privacy serieus. De informatie die u verstrekt tijdens de dakscan wordt veilig opgeslagen voor een beperkte tijd.