WIJ LEVEREN WATT OP.

Zonnepanelen installatie

Zonnepanelen zetten?

Bij ons bedrijf bieden wij een scala aan diensten aan voor het installeren van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze team van ervaren en gekwalificeerde professionals zorgt ervoor dat elke installatie efficiënt, veilig en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Onze klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van de beste service en producten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten of als u een afspraak wilt maken voor een gratis en vrijblijvende offerte. 

Villa Volt Zonnepanelen

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame en efficiënte manier om elektriciteit op te wekken. Door zonnepanelen te installeren kunt u uw eigen elektriciteit produceren, waardoor u op de lange termijn kan besparen op energiekosten. Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.

Bovendien verminderen zonnepanelen de afhankelijkheid van olie- en gasimport, verminderen de CO2 uitstoot en dragen bij aan een gezondere planeet. Er zijn ook subsidies en terugverdientijden beschikbaar voor zonnepanelen die kunnen helpen bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Hoe werken zonnepanelen

Zonnepanelen werken door het gebruik van fotovoltaische cellen die de energie van de zon opvangen en omzetten in elektriciteit. Deze elektriciteit kan worden gebruikt om huishoudelijke apparaten aan te drijven of op te slaan in een batterij voor later gebruik. 

Zonnepanelen moeten worden geïnstalleerd op een plek met voldoende zonlicht, zoals op het dak of in de tuin, met de juiste helling en oriëntatie. Het rendement van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van de installatie, de locatie, en de weersomstandigheden.

Energie terugleveren

Energie terugleveren aan de energieleverancier is een proces waarbij een huishouden of bedrijf dat elektriciteit opwekt via bijvoorbeeld zonnepanelen, de overtollige energie teruglevert aan het elektriciteitsnet. Dit kan gebeuren via een netaansluiting of met een slimme meter. Hierdoor kunt u niet alleen uw eigen energieverbruik dekken, maar ook bijdragen aan het algemene elektriciteitsnet.

Energieleveranciers betalen vaak een vergoeding voor de teruggeleverde energie, waardoor er een financieel voordeel ontstaat voor u.

Ligging van zonnepanelen

Zonnepanelen werken het beste wanneer ze direct blootgesteld worden aan zonlicht, dus gericht naar het zuiden met een hellingshoek van 30-40 graden. Dit zorgt voor de meeste directe zoninstraling gedurende de dag en het grootste rendement. Het vermijden van schaduw van bomen of gebouwen is ook belangrijk. De panelen moeten ook regelmatig worden schoongemaakt om een optimale prestatie te behouden.

Een goede installatie en monitoring van het systeem zorgt voor een efficiënte werking. Bent u op zoek naar een geschikte partner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

5/5

9.2/10 | 148 reviews

W. De Jong 10

“Wij zijn zeer tevreden met de gehele ervaring van onze zonnepanelen project, van aanvraag van de offerte tot de oplevering van de panelen. De medewerkers van Villa Volt zijn top.”

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over zonnepanelen?

Onze klanttevredenheid is onze top prioriteit en we zijn vastbesloten om onze klanten de beste service en producten te bieden. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze diensten of als u een afspraak wilt maken voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Bekijk onze overige diensten

Naast het installeren van zonnepanelen, is het team van Villa Volt ook gespecialiseerd in het installeren van laadpalen en vervangen van meterkasten. 

Laadpaal montage

Door onze eigen vakmannen wordt de installatie van uw laadpaal met ons laadpaal montage pakket van A tot Z geregeld. Bent u klaar om uw bijdrage te leveren aan het milieu door het gebruik van een laadpaal?

Meterkast vervangen

Voor een veilige en erkende vervanging van uw meterkast, neemt u contact met ons op voor professioneel advies en een op maat gemaakte oplossing. Wij bieden u binnen 24 uur een offerte aan.