WIJ LEVEREN WATT OP.

Plat dak zonnepanelen

Onze gratis scan!

Ontdek of uw woning geschikt is voor zonnepanelen met onze gratis dakscan!

Auteur

Ibrahim Amhagi

Datum

10 april 2023

Onze diensten

De beste keuze voor uw duurzame toekomst

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is met de dag populairder in Nederland. Met de juiste montage en optimale hellingshoek zorgt een plat dak voor een aanzienlijke verhoging van de energieopbrengst en draagt het bij aan de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over zonnepanelen op een plat dak.

Zonnepanelen plat dak montage: Hoe werkt het?

Het monteren van zonnepanelen op een plat dak vereist een speciale aanpak om de best mogelijke energieopbrengst te garanderen. Villa Volt is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op platte daken en biedt een klantgerichte service met A-merk producten en gekwalificeerde monteurs. Bij Villa Volt kunt u er zeker van zijn dat we de zonnepanelen op de juiste manier installeren voor maximale prestaties.

Hoeveel zonnepanelen op plat dak?

Het aantal zonnepanelen dat op een plat dak kan worden geplaatst, is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de gewenste energieopbrengst. Om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, kunt u gebruikmaken van een dakscan. Villa Volt biedt een gratis dakscan om u te helpen bij het bepalen van de meest geschikte zonnepanelenopstelling voor uw situatie.

Zonnepanelen op plat dak garage

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak van een garage kan een uitstekende manier zijn om extra energie op te wekken en uw energierekening te verlagen. Afhankelijk van de grootte van uw garage, is het voor u mogelijk om meerdere zonnepanelen te installeren en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld. Villa Volt helpt u graag bij het bepalen van de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Uw vitamine kuur voor uw energie factuur

Is uw dak geschikt?

Gratis adviesgesprek

Offerte op maat

Installatie door onze monteurs

10 tot 25 jaar garantie

Kosten zonnepanelen plat dak

De kosten van zonnepanelen op een plat dak variëren afhankelijk van een aantal factoren. Dit betreft:

 •   Het aantal panelen
 •   Het type zonnepaneel
 •   De installatiekosten

   

Over het algemeen zijn de kosten van zonnepanelen op een plat dak vergelijkbaar met die van zonnepanelen op een schuin dak. De investering in zonnepanelen verdient u meestal binnen enkele jaren terug. Wilt u weten wanneer zonnepanelen rendabel zijn voor u? Dan geven wij u hier snel antwoord op.

Hellingshoek zonnepanelen plat dak

De hellingshoek van zonnepanelen op een plat dak is essentieel voor het maximaliseren van de energieopbrengst. Een optimale hellingshoek zorgt ervoor dat de zonnepanelen de meeste zonnestralen opvangen gedurende de dag. In Nederland varieert de ideale hellingshoek tussen de 20 en 40 graden, afhankelijk van de locatie en de oriëntatie van het dak. Villa Volt’s ervaren monteurs bepalen de optimale hellingshoek voor uw zonnepanelen, rekening houdend met de volgende factoren:

 •   Schaduw
 •   Windbelasting
 •   Overige factoren

Dit alles is puur om de energieopbrengst te maximaliseren.

Zonnepanelen op een plat dak zijn een uitstekende optie voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand en het besparen op uw energierekening. Met de juiste montage, optimale hellingshoek en het gebruik van A-merk producten, kan Villa Volt u helpen om het meeste uit uw investering te halen. Als specialist in verduurzaming met gekwalificeerde monteurs, biedt Villa Volt u de beste oplossing voor uw zonnepanelen op een plat dak.

Neem contact op met Villa Volt voor een gratis dakscan en offerte en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van zonnepanelen op uw platte dak. Zo werken we samen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal!

5/5

9.2/10 | 148 reviews

W. De Jong 10

“Wij zijn zeer tevreden met de gehele ervaring van onze zonnepanelen project, van aanvraag van de offerte tot de oplevering van de panelen. De medewerkers van Villa Volt zijn top.”

Gratis dakscan

  Ontdek of uw woning geschikt is voor zonnepanelen met onze gratis dakscan! Ook kunt u terecht voor advies en een vrijblijvende offerte.


  Uw woning is geschikt

  🎉 Op uw adres is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Hierbij kunt u genieten van de volgende voordelen:

  ✅ Uw woning is geschikt voor zonnepanelen.

  ✅ Voor uw locatie is geen vergunning nodig.

  ✅ Op duurzame en efficiënte manier elektriciteit wekken.

  ✅ Besparen op uw energiekosten.

  ✅ Binnen 6-8 weken kunt u genieten van uw eigen zonnepanelen.


  Over uw woning
  Uw persoonlijke gegevens

  🔒 Ons bedrijf neemt uw privacy serieus. De informatie die u verstrekt tijdens de dakscan wordt veilig opgeslagen voor een beperkte tijd.