WIJ LEVEREN WATT OP.

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervangen van meterkasten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze team van ervaren en gekwalificeerde professionals garandeert efficiënte, veilige installaties en volle tevredenheid.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij zijn toegewijd om onze klanten de beste service en producten te bieden. Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze diensten of voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Wat is een meterkast?

De meterkast, ook wel energiekast genoemd, is een belangrijk onderdeel van elk gebouw of huis waar energieverbruik wordt gemeten. Hierin zijn de elektriciteitsmeter, gasmeter en eventueel ook watermeter geplaatst. Deze meters meten het energieverbruik van een gebouw of huis en sturen deze informatie door naar de energieleverancier.

Dit maakt het mogelijk om de kosten voor energie te berekenen en deze af te rekenen aan de gebruiker. De meterkast is vaak te vinden in een hal, garage of berging.

Uw installatieteam

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het vervangen van meterkasten, het monteren van zonnepanelen en het installeren van laadpalen. Wij begrijpen dat deze veranderingen belangrijk zijn voor uw huis of bedrijf en daarom bieden wij een hoogwaardige service aan onze klanten. 

Mocht u vragen hebben over onze diensten of als u een afspraak wilt maken voor een gratis en vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te helpen.

Villa Volt Zonnepanelen
5/5

9.2/10 | 148 reviews

G. Feenstra 8,5

“Het vervangen van onze meterkast is een zeer positieve ervaring geweest. Contact opnemen met het bedrijf was eenvoudig en we konden direct een gratis en vrijblijvende afspraak maken. Het installatieteam was uitstekend en vriendelijk.”

Vraag het onze experts

Graag meer informatie over het vervangen van uw meterkast?

Onze klanttevredenheid staat bij ons op nummer één en we gaan dan ook geen enkele moeite uit de weg om onze klanten de beste service en producten te bieden. Of het nu gaat om vragen over onze diensten of het maken van een afspraak voor een gratis en ongebonden offerte, wij staan altijd klaar om u te assisteren. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, want wij zijn er om u te helpen.

Bekijk onze overige diensten

Naast het vervangen van uw meterkast,  is het team van Villa Volt ook gespecialiseerd in het installeren van laadpalen en zonnepanelen. 

Laadpaal montage

Door onze eigen vakmannen wordt de installatie van uw laadpaal met ons laadpaal montage pakket van A tot Z geregeld. Bent u klaar om uw bijdrage te leveren aan het milieu door het gebruik van een laadpaal?

Zonnepanelen installatie

Onze professionele technici regelen de volledige installatie van uw zonnepanelen. Bent u klaar om bij te dragen aan het milieu door het gebruik van zonnepanelen? Neem dan gerust contact op.