WIJ LEVEREN WATT OP.

Laadpaal montage

Laadpaal laten installeren?

Onze expertise omvat een breed scala aan oplossingen voor het installeren van laadpalen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze team van bekwame en gekwalificeerde professionals zorgt ervoor dat elke installatie snel, veilig en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven ernaar u de beste service en producten te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze diensten of als u een afspraak wilt maken voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Voordelen van een laadpaal

Laadpalen zijn een belangrijk onderdeel van de toekomst van elektrisch rijden. Ze bieden toegang tot snelladen, wat betekent dat uw elektrische auto snel opgeladen kan worden, zelfs tijdens een korte tussenstop. Bovendien verminderen laadpalen onze afhankelijkheid van benzine en diesel, waardoor we bijdragen aan een groenere leefomgeving. 

Laadpalen zijn ook gunstig voor uw portemonnee, aangezien ze de kosten van het laden verminderen. Dit is vooral van belang als u een elektrische auto bezit. Kortom, laadpalen bieden vele voordelen voor zowel particulieren als bedrijven en zijn een belangrijk onderdeel van de toekomst van elektrisch rijden.

Hoe werkt een laadpaal

Een laadpaal is een elektrische oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Het bestaat uit een stekker, een laadkabel en een laadpunt. De stekker wordt in het voertuig gestoken, de laadkabel verbindt het voertuig met de laadpaal en het laadpunt zorgt ervoor dat de stroom vanuit het elektriciteitsnet naar het voertuig wordt geleverd.

Het laadproces begint automatisch en de voortgang kan worden gevolgd via een display op de laadpaal of via een app op je smartphone.

Installatie van een laadpaal

De laadpalen worden geïnstalleerd door onze erkende installateurs. Hierbij zal onze installateur eerst uw elektriciteitsnetwerk inspecteren en bepalen of er voldoende capaciteit is voor de installatie van de laadpaal. De installateur zal de juiste plek voor de laadpaal bepalen, de benodigde materialen en elektrische componenten verzamelen en vervolgens de laadpaal aansluiten op uw elektriciteitsnetwerk.

Nadat de installatie is voltooid, zal de installateur u uitleg geven over het gebruik en onderhoud van de laadpaal.

Uw team voor laadpalen

Ons team is gespecialiseerd in het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen. Wij bieden professioneel advies en ondersteuning bij de keuze van de juiste laadpaal voor uw situatie. Onze technici zijn vakkundig en efficiënt in de installatie van de laadpaal, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de voordelen van elektrisch rijden.

Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning na de installatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

5/5

9.2/10 | 148 reviews

P. Van Rossum 9

“Onze ervaring met Villa Volt tijdens het laten installeren van onze laadpaal was uitstekend. De medewerkers van Villa Volt zijn zeer professioneel en efficiënt, en hebben ons volledig tevreden gesteld met hun werk.”

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Zou u graag meer willen weten over laadpalen?

Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit en we zetten ons in om hen de beste service en producten te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze diensten of als u een afspraak wilt maken voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij staan altijd klaar om u te helpen en adviseren.

Bekijk onze overige diensten

Naast het installeren van laadpalen, is het team van Villa Volt ook gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en vervangen van meterkasten. 

Zonnepanelen installatie

Onze professionele technici regelen de volledige installatie van uw zonnepanelen. Bent u klaar om bij te dragen aan het milieu door het gebruik van zonnepanelen? Neem dan gerust contact op.

Meterkast vervangen

Voor een veilige en erkende vervanging van uw meterkast, neemt u contact met ons op voor professioneel advies en een op maat gemaakte oplossing. Wij bieden u binnen 24 uur een offerte aan.