WIJ LEVEREN WATT OP.

Jinko zonnepanelen 420Wp

Onze gratis scan!

Ontdek of uw woning geschikt is voor zonnepanelen met onze gratis dakscan!

Auteur

Ibrahim Amhagi

Datum

28 mei 2023

Onze diensten

Jinko 420Wp zonnepanelen zijn momenteel erg populair. Er is veel vraag naar, waardoor we er bij Villa Volt alles aan doen om ze voor onze klanten beschikbaar te stellen. Bovendien voorzien we u daarbij graag van alle belangrijke informatie omtrent dit type zonnepaneel. 

Wat zijn Jinko 420Wp zonnepanelen?

Jinko 420Wp zonnepanelen zijn zonnepanelen met een vermogen van 420 Wattpiek. Deze zonnepanelen staan bovendien bekend om de hoge kwaliteit. Zo presteren ze bijvoorbeeld beter dan de meeste andere zonnepanelen bij zowel hogere temperaturen als ook vroeg en laat op de dag. 

Mogelijke uitvoeringen Jinko zonnepanelen 420Wp

Heeft u momenteel interesse in Jinko zonnepanelen van 420 Wp? Dan is er goed nieuws; er zijn namelijk verschillende mogelijke uitvoeringen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld op de volgende gebieden:

 • Type paneel: Allereerst zijn er qua type paneel verschillende opties om uit te kiezen. Zo bestaan Jinko 420Wp zonnepanelen bijvoorbeeld in het type monokristallijn en polykristallijn. Maar ook komen sommige uitvoeringen in de glas-glas variant. De verschillende typen panelen leveren verschillende rendementen en totale levensduur op.
 • Afmetingen: Over het algemeen zijn Jinko 420Wp zonnepanelen een stuk groter dan bijvoorbeeld panelen met een vermogen van 350Wp. Qua formaat moet u daarom denken aan zo’n 1,72 bij 1,13 meter. Dit is het nieuwe standaard formaat.
 • Kleur: In principe zijn de Jinko zonnepanelen van 420Wp beschikbaar in de zwarte kleur. Bij Villa Volt bieden we u dit type zonnepaneel dan ook in de prachtige All Black variant aan. Dit levert een strakke, moderne uitstraling op.

   

Kies voor een zonnepanelen installatie op maat voor het perfecte pakket. Daarbij is het aan te raden om eerst een gratis dakscan te doen, zodat u precies weet wat er allemaal mogelijk is!

Uw vitamine kuur voor uw energie factuur

Is uw dak geschikt?

Gratis adviesgesprek

Offerte op maat

Installatie door onze monteurs

10 tot 25 jaar garantie

Waarom Jinko zonnepanelen kopen?

Er zijn flink wat voordelen verbonden aan Jinko zonnepanelen kopen. Het is dan ook niet voor niets dat dit steeds vaker gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Garantie van 25 jaar op de panelen
 • Verbeterd rendement
 • Ideaal bij hoge temperaturen

FAQ:

Wat is de gemiddelde Jinko zonnepanelen prijs? 

Gemiddeld genomen komt u bij de Jinko zonnepanelen uit op een prijs van tussen de €600 en €700 per paneel (inclusief installatie). Vervolgens is het maar net afhankelijk van de beschikbaarheid op uw dak wat het optimale aantal zonnepanelen gaat zijn. Bij een plat dak gelden er vaak andere voorwaarden. 

Wat zijn de beste Jinko zonnepanelen afmetingen?

De Jinko zonnepanelen afmetingen zijn in de meeste gevallen een standaardwaarde. Het gaat dan om 1,72 bij 1,13 meter. Zodoende is het vrij makkelijk te achterhalen hoeveel er op uw dak passen.

5/5

9.2/10 | 148 reviews

Christa Verhorst 10

“De mannen hebben netjes gewerkt en ben erg blij met de wijze van communicatie! De zonnepanelen zijn snel geleverd.”

Gratis dakscan

  Ontdek of uw woning geschikt is voor zonnepanelen met onze gratis dakscan! Ook kunt u terecht voor advies en een vrijblijvende offerte.


  Uw woning is geschikt

  🎉 Op uw adres is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Hierbij kunt u genieten van de volgende voordelen:

  ✅ Uw woning is geschikt voor zonnepanelen.

  ✅ Voor uw locatie is geen vergunning nodig.

  ✅ Op duurzame en efficiënte manier elektriciteit wekken.

  ✅ Besparen op uw energiekosten.

  ✅ Binnen 6-8 weken kunt u genieten van uw eigen zonnepanelen.


  Over uw woning
  Uw persoonlijke gegevens

  🔒 Ons bedrijf neemt uw privacy serieus. De informatie die u verstrekt tijdens de dakscan wordt veilig opgeslagen voor een beperkte tijd.